Rukomet

Vuković: "Dizelaši, a ne Kauboji"

Iz Lunda:Tomislav Pacak, Ivan Omazić • nedjelja, 16.01.2011.
Vuković: "Dizelaši, a ne Kauboji"
Foto: Dario Dodić

Drago Vuković i sam je priznao da nije odigrao idealno prvo poluvrijeme, no poput ostatka momčadi digao se u nastavku i na kraju ponio i titulu igrača utakmice...

Vukoviću vjerojatno nije bilo sve tako ružičasto u prvom dijelu, nekoliko puta dobio je i od Slavka Goluže "jezikovu juhu", ali u drugom poluvremenu Vuković se izdigao iznad alžirske obrane i s pet pogodaka probušio alžirske vratare.

Bek hrvatske reprezentacije čestitao je svim suigračima na dobroj partiji:

"Odigrali smo vrlo dobru utakmicu. Već u prvom dijelu smo stvarali dobre šanse, ali nije bilo koncentracije u završnici, počevši od mene. Primili smo samo četiri gola u drugom dijelu, to puno govori, čestitke svima. Idemo dobiti Australiju, a onda nas čekaju dvije najteže utakmice u skupini."

Vuković je istaknuo važnost zajedništva u hrvatskoj reprezentaciji: "Važno je da smo mi danas pobijedili. Mi smo kolektiv, nema nitko ništa protiv nekog drugog i to pokazujemo na terenu."

Od kuda je nastao preokret u nastavku utakmice? "Mislim da smo odlično igrali bez lopte, a oni nisu bili tako dobri kao protiv Srbije."

Vuković je zamoljen da objasni i spore ulaske Hrvatske u utakmicu: "Kao da smo dizelaši, a ne Kauboji. Trebalo nam je nešto vremena da uđemo u ritam, očito je da smo u drugom dijelu dramatično podigli obranu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.01.2011. u 18:43
    Niti smo mi kauboji (otkud takvi bedasti nazivi), niti su srbi Indijanci, a najmanje je Vuković dizelaš, prije dvotaktni motor! On i Buntić daleko najslabije karike
    Obrisan korisnik
  • The Phantom17.01.2011. u 15:26
    Bravo Drago
    The Phantom
  • matbaric17.01.2011. u 08:34
    Po meni je igrac tekme bio Balic, par ne rezonskih suteva Vukovica, ali decko se bori kaj je je...
    matbaric