Rukomet

Vori: "Nismo dobro igrali"

Ivana Strahija • nedjelja, 23.01.2011.
Vori: "Nismo dobro igrali"
Foto: Dario Dodić

Porazom od Švedske Hrvatska se oprostila od sudjelovanja u borbi za medalju, a Kaubojima ostaje lov na poziciju među prvih sedam koje donosi kvalifikacije za Olimpijske igre. Igor Vori i Slavko Goluža ispričali su svoje impresije.

Nakon drugog hrvatskog poraza na Svjetskom prvenstvu i ispadanja iz borbe za medalju izbornik Slavko Goluža je rekao: "Dečkima ne mogu zamjeriti ništa što se borbe tiče, ali imali smo previše tehničkih grešaka i previše brzopletih šuteva. Kad smo pokušali stisnuti Šveđane nismo imali sreće, a imali smo i par šuteva u vratnice", rekao je izbornik Kauboja HRT-u.

Igor Vori složio se da Hrvatska nije igrala dobro: "Nismo dobro igrali. U prvom poluvremenu smo još funkcionirali, a zatim smo se u svlačionici dogovorili da idemo korak po korak. No, u drugih 30 minuta dvije smo kontre bacili u bunar, a igrač više nas je koštao utakmice. Svaka čast Šveđanima."

Nisu ni Šveđani briljirali? "Imali su i Šveđani tehničkih grešaka, ponudili su nam se, ali mi kao da ne znamo napraviti zadnji korak, mi se prepadnemo. Ne znam zašto", dodao je naš pivot.

No, Hrvati nisu igrali vrhunski u stvari ni u jednoj utakmici? "Odlučivale su samo nijanse. Mi na igrača više nikako nismo uspijevali zabiti gol, to se i na ovoj utakmici se vidjelo", misli izbornik Goluža.

Hrvatskoj sada preostaje borba za ulazak među sedam najboljih, kako bi se dohvatile kvalifikacije za Olimpijske igre: "Preostaje nam da se dobro odmorimo i onda pripremimo za Poljsku. Tu ima 10 reprezentacija od kojih svatko svakog može pobijediti", kazao je Goluža.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Captain Jack24.01.2011. u 18:57
    No shit Igore
    Captain Jack
  • irilov24.01.2011. u 17:07
    volija bi znat zašto na našem sportnetu nije prenesen istup zorana gopca u kojemu jasno želi udaljit ivana balića iz reprezentacije za buduće akcije? najboljeg pleja svijeta, kojemu je tek 31 godina. i još važnije, zašto već sad ne moižemo čitat ozbiljan komentar na takve gopčeve izjave od strane... [više na forumu]
    irilov
  • markoli23.01.2011. u 23:01
    nažalost sa ovom ekipom teško možemo igrati 3-2-1... fali nam još jedan half uz valčića... da je sulić tu možda bi i mogli sa izmjenama obrana napad on i buntić... i čudi me što nismo probali onu foru sa vađenjem golmana, jer je to prošlo u 80-90% slučajeva.. mislim nismo primali gol..
    markoli
  • Obrisan korisnik23.01.2011. u 22:04
    kopljar da ima obraza, ne bi se odazvao pozivu u repku! kao i goluža, da ima obraza, kako god završilo ovo SP, trebao bi dati ostavku.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.01.2011. u 21:54
    Tilingo stvarno nemoj se blamirati, mi smo bili kvalitetni ali nas je dotukao sjajni švedski vratar, da nije žalosno bilo bi smiješno...
    Obrisan korisnik