Rukomet

Wenta: "Imali smo sreće"

Mario Glasnović • nedjelja, 23.01.2011.
Wenta: "Imali smo sreće"
Foto: Kristijan Komarica

Poljska i Srbija odigrali su vrlo zanimljivu utakmicu koja je do samog kraja bila neizvjesna. U posljednjim trenucima utakmice Poljaci su golom Bieleckog odnijeli pobjedu. Bilo je 27:26 za reprezentaciju Poljske. Izbornici obiju reprezentacija iznijeli su svoje dojmove o susretu.

Poljski izbornik Bogdan Wenta bio je zadovoljan utakmicom i nastupom svojih igrača: "U početku smo bili jako nervozni, igrači koji su počeli susret nisu bili potpuno spremni pa sam bio prisiljen mijenjati." Srbi su na poluvremenu bili u minimalnoj prednosti, no Poljaci su zaigrali bolje i na kraju sretno slavili.

"Igrali smo promjenjivo, najprije smo u napadu igrali dobro, ali smo u obrani radili glupe prekršaje. Ključan gol za nas u današnjoj utakmici postigao je Karol Bielecki. Sada nas čeka utakmica s Hrvatskom koja će biti slična današnjoj, no i u toj utakmici moramo pobijediti", rekao je poljski izbornik.

Veselin Vuković priznao je da su Poljaci imali više sreće: "Čestitam Bogdanu Wenti na pobjedi. Svojim igračima ne mogu ništa zamjeriti, borili su se izvanredno do kraja. Odigrali smo jako dobru utakmicu, ali sreća u posljednjim trenucima je odlučila pobjednika".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2011.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.01.2011. u 08:53
    Imam utisak da su i nasa i Hrvatska selekcija kondiciono u blagom zaostatku za ostalim selekcijama. Taman toliko da se napravi razlika od par pogodaka, a to je bas ono sto konacno napravi razliku.
    Obrisan korisnik