Rukomet

Balić: "Bio je to kaos"

Iz Malmö Arene: Tomislav Pacak, Ivan Omazić • nedjelja, 23.01.2011.
Balić: "Bio je to kaos"
Foto: Dario Dodić

Nakon susreta sa Šveđanima, i poraza koji je prekinuo nadanje u polufinale, Manuel Štrlek, Drago Vuković i Ivano Balić komentiraju što se dogodilo i kako dalje da se dohvate barem kvalifikacije za Olimpijske igre.

Manuel Štrlek, koji danas nije od tri upućena šuta ni jedan uspio stjerati u mrežu, nakon poraza od Šveđana je kazao: "Mislim da smo imali dobru prigodu koju nismo iskoristili. Šteta, igrali smo dobro u prvom dijelu, ali pali smo u nastavku. Čestitam Švedskoj na pobjedi. Promašio sam danas jako važnu loptu pri igraču više, što je prelomilo rezultat. Treba čestitati Šveđanima, što je, tu je."

Drago Vuković uspio je postići jedan gol, od četiri šuta, te je rekao: "Nismo popustili, nego nam se dogodio pad koncentracije. Imali smo prigodu vratiti se u egal, nismo uspjeli i to je šteta. Ne znam što da kažem dok sam vruće glave, trebam ponovno pogledati utakmicu, šok mi je prevelik."

No, najrječitiji je bio Ivano Balić (2/6), koji je priznao: "Tražimo se cijeli turnir. Nikako da se nađemo, tražimo se u obrani, tražimo se u napadu, u polukontri, u svemu. Imamo mi dobrih momaka u momčadi, no ipak je to premalo za plasirati se u polufinale. Mislim da je ovo naša najgora utakmica."

Tome je dodao: "Sve je po meni izgledalo kao kaos, i obrana, i napad, cijela utakmica. Jedan dan odigramo najbolju utakmicu, drugi dan najgoru, ne znam što reći."

Kometirao je Balić i nervozu na klupi: "Kod nas na klupi je uvijek nervozno, to sigurno nije razlog poraza, tako je od 2003. živo, tako najbolje funkcioniramo."

A najavio je Balić i ono što slijedi za Hrvate: "Trebamo sada pobijediti što nam je ostalo kako bi otišli na OI u London. Ne smijemo nikako pasti, nadam se da ćemo biti u boljim izdanjima nego danas i da će onda to biti dovoljno za Poljake."

Za to će međutim biti potrebno mnogo bolje izdanje nego protiv Švedske: "Nama u igri fali transformacija iz obrane u napad i obratno, tu su druge momčadi uigranije od nas. Išli smo na sve ili ništa, uspjeli se vratiti na dva razlike, i onda ti upadne gol iz mrtvog kuta. Kad te neće, onda te neće. Nije prvi puta da mi fućkaju, fućkali su mi u Njemačkoj i Francuskoj."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • anunaki24.01.2011. u 19:30
    Sport index je jos popodne objavio istup Gubavca, upravo je bilo na RTL-u, sto cekate gospodo objektivni novinari sa najvaznijom vijesti... [više na forumu]
    anunaki
  • irilov24.01.2011. u 17:07
    volija bi znat zašto na našem sportnetu nije prenesen istup zorana gopca u kojemu jasno želi udaljit ivana balića iz reprezentacije za buduće akcije? najboljeg pleja svijeta, kojemu je tek 31 godina. i još važnije, zašto već sad ne moižemo čitat ozbiljan komentar na takve gopčeve izjave od strane... [više na forumu]
    irilov
  • Obrisan korisnik24.01.2011. u 12:01
    ma kakav ultimatum Gopcu? pa čika Gobac je najsimpatičniji čovjek na svijetu, toliko poštovan u međunarodnim krugovima da mu Šveđani nisu ni akreditaciju napravili. Bože dragi, u nas što je sport popularniji, to je veća seljačina na čelu saveza.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.01.2011. u 10:25
    mislim da bi naši najstariji i najbolji igrači trebali reći gopcu u facu: JEBI SE KRME DEBELO, NEĆEMO IGARI ZA REPKU! Neka mu igraju kopljar, gojun, valčić, matulić, šego, pešić, mataija (jel se sjećate njega, kako se i njega iskopalo iz poreča, pa da se preko repke i zagreba proda, da gobac uzme... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.01.2011. u 09:44
    Goluža kao izbornik je kao da balavac od 16 godina dobije Ferrari za svoj prvi auto i odmah vozi najveće utrke, npr. 24h Le Mansa. Svi preduvjeti što se tiče momčadi prije prvenstva su bili zadovoljeni-glavni igrači u formi, velika širina momčadi, dobra atmosfera ali bez dirigenta nema ništa. Čim... [više na forumu]
    Obrisan korisnik