Ostali sportovi

Martin: "Kako će vrijeme prolaziti shvatit ćemo veličinu ovoga uspjeha"

Ante Dubravac • petak, 03.08.2012.
Martin: "Kako će vrijeme prolaziti shvatit ćemo veličinu ovoga uspjeha"
Foto: FaH

Hrvatski četverac na pariće osvojio je srebrnu olimpijsku medalju dok je zlato pripalo Nijemcima. Unatoč velikom uspjehu cijela posada je nakon dolaska u cilj bila pomalo razočarana što je ostala bez zlata.

Četverac na pariće u sastavu Martin Sinković, David Šain, Damir Martin i Valent Sinković osvojio je prvu medalju za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Možda izgledamo malo umorno i nesretno međutim znamo da je veliki rezultat osvojiti srebro," izjavio je Martin Sinković za Hrvatsku radioteleviziju nakon dolaska u cilj.

Ipak zadovoljstvo nije potpuno: "Iskreno očekivali smo zlato. Malo problema nam je stvarao vjetar, odveslali smo dobru utrku, ali to ovaj put nije bilo dovoljno."

Martin je posebno istaknu dva imena koja imaju veliki doprinos u osvajanju medalje: "Moramo se zahvaliti treneru Nikoli Braliću i fizioterapeutu Ivanu Golubičeku koji su posljednje četiri godine posvetili cijeli život nama i našem radu."

"Mi još nismo svjesni ovoga rezultata, trenutno je to samo još jedna regata koju smo odradili, a kako će vrijeme prolaziti shvatit ćemo veličinu ovoga uspjeha," izjavio je Damir Martin.

David Šain je očekivao dobar start Njemačke: "Nijemci su krenuli odlično kako to obično naprave, ali smo ih mi uvijek u središnjem dijelu utrke prestizali. Ovoga puta nije išlo, dali smo sve od sebe i moramo biti sretni i sa srebrom."

"Ponosni smo na sebe, nismo mogli izvući bolje od ovoga. Vjetar se okrenuo i u tom trenutku su nastali problemi. Međutim ovo je olimpijska medalja, a ispred nas je još jako puno utrka i bit će još vremena za nove uspjehe. Treba samo nastaviti trenirati," zaključio je Valent Sinković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Vjeran04.08.2012. u 00:09
    Momci, svaka vam čast. Mene ste danas učinili ponosnim. Hvala vam!
    Vjeran
  • Obrisan korisnik03.08.2012. u 17:46
    bravo dečki Svaka medalja na OI ima puno veći sjaj nego što se može i predpostaviti.Što vrijeme bude više odmicalo ona će sve sjajnije sjajiti i njena veličina bit će sve veća i veća
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.08.2012. u 14:05
    velike čestitke, odličan rezultat, kapa do poda; samo mi nije jasno zašto ta knedla u grlu kako je lijepo rekao velikan Igor Boraska
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.08.2012. u 13:54
    Svaka čast dečkima na uspjehu, veslanje je jedan od sportova gdje konstantno imamo vrhunske rezultate! Bravo još jednom!
    Obrisan korisnik
  • lambik03.08.2012. u 13:53
    Ljudi, mi se ovdje svadjamo umjesto da slavimo olimpijsku medalju!
    lambik