Rukomet

Slovenski izbornik objavio širi popis za Svjetsko prvenstvo, povratak Vida Kavtičnika

Maj Gašparac • četvrtak, 13.12.2012.
Slovenski izbornik objavio širi popis za Svjetsko prvenstvo, povratak Vida Kavtičnika
Foto: Davor Sajko

Izbornik slovenske rukometne reprezentacije Boris Denič objavio je popis od 23 rukometaša koji kandidiraju za nastup na nadolazećem Svjetskom prvenstvu. Na njemu se nalazi i ime Vida Kavtičnika, koji se vraća u reprezentaciju nakon kraćeg izbivanja.

Boris Denič, izbornik slovenske rukometne reprezentacije, objavio je popis od 23 reprezentativca koji konkuriraju za nastup na Svjetskom prvenstvu koje će se održati od 11. do 27. siječnja u Španjolskoj.

Izbornik Slovenije je objavio da će nakon završetka priprema objaviti kojih će 16 reprezentativaca nastupiti u Španjolskoj.

Na popisu se nalazi i Vid Kavtičnik, koji je izostao s prethodnih okupljanja reprezentacije.

"Vid je izrazio želju da bude ponovno dio reprezentacije. To je najvažnije u ovom trenutku. Bitno je da se navikne na naš sustav igre, a mislim da neće imati problema", rekao je Denič

Popis slovenskih reprezentativaca: Marko Bezjak (Gorenje), Nenad Bilbija (Minden), Dean Bombač, Uroš Bundalo, Jure Dobelšek (Cimos Koper), Jure Dolenec (Gorenje), Matej Gaber (Gorenje), Dragan Gajić (Montpellier, Vid Kavtičnik (Montpellier), Urban Lesjak (Celje PL), Borut Mačkovšek (Celje PL), Gašper Marguč (Celje PL), David Miklavčič (Gorenje), Primož Prošt (Montpellier), Simon Razgor (Maribor Branik), Matevž Skok (Celje PL), Sebastian Skube (Celje PL), Gorazd Škof (Cimos Koper), Mario Šoštarič (Maribor Branik), David Špiler (Zagreb CO), Uroš Zorman (Kielce), Miha Živižej (Toulouse), Luka Žvižej (Celje PL)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometSP 2013.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.12.2012. u 11:06
    slovenci stagniraju već godinama....tj. nazaduju. ako prođu prvi krug na SP-u mogu biti presretni.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.12.2012. u 13:44
    Nije, po meni daleko najbolji igrač ove slovenske repzrentacije je Jure Dolenec, jedan od najboljih ljevorukih igrača koje sam vidio u posljednje dvije godine, od sljedeće sezone također potpisao za Montepellier, tako da je to dokaz njegove vrijednosti.
    Obrisan korisnik
  • MAX9914.12.2012. u 11:04
    Uroš Zorman je tu još uvijek najbolji !!!!
    MAX99