Košarka

LeBron James: "U produžetku nismo mogli ništa, čak ni ja", Curry otkrio pripremljeni plan

Borna Rupnik • petak, 05.06.2015.
LeBron James: "U produžetku nismo mogli ništa, čak ni ja", Curry otkrio pripremljeni plan
Foto: EPA

Prvi susret Curryjevih Warriorsa i Jamesovih Cavaliersa u finalu NBA lige pripao je domaćinima, a zvijezda Clevelanda priznaje da je njegova momčad naprosto nestala u produžetku.

LeBron James vukao je Cleveland Cavalierse do produžetka kod Golden State Warriorsa, ali Stephen Curry i njegovi suigrači slavili su nakon pet minuta dodatnog vremena i poveli u finalnoj seriji.

"U produžetku nismo mogli ništa, čak ni ja, ništa nam nije ulazilo. Nismo pogodili niti jednom, ono moje polaganje na kraju nije mnogo značilo", sažeo je James poslije utakmice.

Osim poraza, problem Cavaliersa je i ozljeda Kyrieja Irvinga, koji mora na dodatne pretrage i upitan je za nastavak finala.

"Bilo je teško uopće vidjeti njegovu ozljedu. Toliko se trudio ovih dana kako bi zaigrao, a njegovo neigranje bilo bi veliki udarac našoj momčadi", dodao je James.

MVP Curry otkrio je kako su Warriorsi zamislili susret prije izlaska na parket.

"Tijekom utakmice držali smo se plana. Znali smo da će James držati loptu i stvarati igru, stoga je cilj bio ne dopustiti mu lake koševe i ne dopustiti bilo kome drugome da uhvati ritam", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!