Košarka

Kyrie Irving mora na operaciju, povratak treninzima za tri ili četiri mjeseca

Mihaela Bradovski • subota, 06.06.2015.
Kyrie Irving mora na operaciju, povratak treninzima za tri ili četiri mjeseca
Foto: EPA

Cleveland Cavaliersi u nastavku sezone neće imati na raspolaganju Kyrieja Irvinga koji je zaradio ozljedu koljena zbog koje će morati na operaciju i neće ga biti tri ili četiri mjeseca...

Veliki udarac u borbi za naslov prvaka NBA lige zaradio je Cleveland koji neće u toj borbi moći računati na Kyrieja Irvinga. Irving je u susretu protiv Golden State Warriorsa zaradio ozljedu koljena i morat će na operaciju.

Prema prvim informacijama, Irving će pauzirati tri ili četiri mjeseca, a operaciju će obaviti Clevelandov liječnik Richard Parker.

Do ozljede je došlo dvije minute prije kraja produžetka u kojem je Cleveland poražen te je Golden State sa 108:100 stigao do vodstva u finalnoj seriji. Cavaliersi su isprva poručili kako nema oštećenja meniskusa ili tetive, ali je magnetska rezonancija pokazala frakturu zbog koje je potrebna operacija.

U prvoj finalnoj utakmici Irving je postigao 23 poena, uhvatio je sedam skokova i imao je šest asistencija i četiri osvojene lopte. Tijekom doigravanja je imao problema s ozljedama i nastup u finalu nije bio siguran.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaTop temaNBA

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.06.2015. u 12:06
    mislim da je ovo kraj za cleveland.. jednostavno ne mogu bez njega, lebron ne može sam. i mislim da se lebronu definitivno kakva god zvijezda bio, mora oduzet lopta kad se igra zadnji napad, eventualno može ako je catch and shoot al ono njegovo driblanje i onda šut s jedne noge i preko 2 igrača... [više na forumu]
    Obrisan korisnik