Ostali sportovi

Ekstremno dobar sportski događaj u City Centeru one

Sponzorirani članak • ponedjeljak, 12.04.2010.
Ekstremno dobar sportski događaj u City Centeru one

"Mjesec ekstremnih i pustolovnih sportova" koji se održava od 9. travnja do 9. svibnja 2010. započeo je u subotu svečanim otvorenjem u City Center one, a u okviru ovog spektakularanog sportskog događaja posjetitelji City Centera one će moći vidjeti čak 30 izlagača...

Najekstremnija sportska odiseja

"Mjesec ekstremnih i pustolovnih sportova" u City Centeru one, koji je započeo 9. travnja, spektakularan je događaj koji je, po prvi puta u Hrvatskoj, na jednome mjestu, okupio najatraktivnije izlagače koji će posjetitelje provesti kroz sportsku pustolovinu. Ispred domaćina City Centera one, sve prisutne je pozdravila Tijana Šafar, a čin otvorenja je obilježen spektakularnim skokom padobranaca ispred samog City Centera one. Tijekom mjesec dana, u City Centeru one predstaviti će se čak 30 izlagača koji posjetiteljima pružaju priliku da upoznaju i isprobaju čak 20 različitih ekstremnih sportova.

Na otvorenju Mjeseca ekstremnih i pustolovnih sportova bile su prisutne mnoge osobe iz javnog života među kojima ljubitelji motora Sandi Cenov i Zlatan Zuhrić Zuhra, te sportski voditelj i znalac Ante Breko te mnogi drugi.

Ekskluzivnosti "Mjeseca ekstremnih i pustolovnih sportova" doprinijet će i prisutnost nagrađivanih sportaša koji će tijekom mjeseca posjetitelje uvesti u specifičnosti pojedinih ekstremnih disciplina. Odazvat će se, paraolimpijka Ana Sršen s kolegama Kristijanom Vincetićem i Natašom Sobočan, prvakinja u ronjenju na dah Magda Milas, stolnotenisačice HASTK Mladost Iskon i polufinalistice europske lige prvakinja, te alpinistice prve hrvatske ženske ekspedicije na Himalaju.

Posjetitelji će susresti i Maria Možnika, osvajača zlatne medalje na preči, Guinnessove rekordere Maria Mlinarića i Damira Kovačića, prisustvovati će i svjetski prvaci u kajaku i kanuu na divljim vodama Igor Gojić, Tomislav Lepan, Stjepan Janić i Emil Milihram, zatim Šimun Cimerman, jedan od najpoznatijih hrvatskih pustolovaca, vice prvak svijeta u speedwayu Jurica Pavlic, prvak Hrvatske u Supermotu Tihomir Kotarski, te kartingaš i hrvatski kandidat za Formulu 1 u budućnosti, Luka Grobenski.

Osim padobranstva, paraglideinga, surfanja, jurenja kanuom i kajakom niz divlje rijeke, ili pak penjanja po umjetnoj stijeni, posjetitelji imaju priliku informirati se i o jahanju, alpinizmu, paintballu, windsurfingu, ronjenju te disciplinama vezanim uz motorizirane ljubimce. Biti će predstavljeni i novi sportovi poput slacklinea, treniranja na powerstriderima, boardanja na suhom, twirliga i još mnogih drugih, stoga će svaki posjetitelj moći pronaći nešto za sebe.

"Mjesec ekstremnih i pustolovnih sportova" biti će zatvoren 8. svibnja prvom paddling utrkom u Hrvatskoj - "Super Surfers City Challenge Zagreb" koja će krenuti ispred Centra, a završiti na Jarunu.

Posjetitelji mogu sudjelovati i u ekstremno pustolovnoj nagradnoj igri, a za ekstremno atraktivne nagrade pobrinuli su se brojni sponzori. Sudjelovanje u nagradnoj igri, koja traje od 09. - 30. travnja, ostvaruje se kupnjom u visini od najmanje 50 kuna, te ispunjavanjem nagradnog kupona, a sretne dobitnike očekuje preko 60 nagrada.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda je impresivna, a darovi su, primjerice, discovery uron, kajak, bicikli, tečaj jahanja, penjanja, speleologije, te tandem skokovi padobranom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije