Ostali sportovi

Brojni sportaši pohodili City Center one

Sponzorirani članak • srijeda, 12.05.2010.
Brojni sportaši pohodili City Center one

Manifestacija "Mjesec ekstremnih i pustolovnih sportova" službeno je završen urbanom utrkom Super Surfers City Challenge Zagreb, a posljednjeg tjedna City Center one posjetili su svjetski prvak na preči Mario Možnik, stolnotenisačica Tamara Boroš, paraolimpijci predvođeni Anom Sršen i Mario Mlinarić, Guinessov rekorder i sportaš.

U utorak je City Center one nalikovao na pravu malu gimnastičku dvoranu. Juniori iz gimnastičkog kluba Hrvatski sokol posjetiteljima su pokazali fascinantne gimnastičke elemente, a svojim mlađim kolegama pridružio se i svjetski prvak na preči Marijo Možnik. Subotnju špicu u City Centeru one obilježio je start urbane utrke SUPer Surfers City Challenge Zagreb, koju su prisutnu ocijenili kao najotkačeniju utrku godine. Dvadeset jedan natjecatelj započeo je utrku trčeći sa stand up padlle daskama u rukama prema tramvaju, nakon izlaska iz tramvaja nastavili su trčati prema Jarunu, te su tamo započeli veslačko-surferski dio utrke u dužini od 4,7 kilometara. U muškoj kategoriji pobjedio je Igor Gojić, a u ženskoj Inga Presker.

Ljubitelji stolnog tenisa imali su priliku tijekom cijelog tjedna upoznati ponajbolje stolnotenisače HASTK Mladost Iskon, a u nedjelju i sami se okušati u najbržem sportu na svijetu, te zaigrati stolni tenis s našom najboljom stolnotenisačicom Tamarom Boroš, te Zsou Yue.

U nedjelju smo ugostili juniore i seniore u plivačkim disciplinama iz plivačkog kluba Natator, predvođene predsjednicom kluba i najpoznatijom plivačicom paraolimpijkom Anom Sršen. Tako su se posjetiteljima predstavili Nataša Sobočan, državna prvakinja i rekorderka u klasi S7, sudionica paraolimpijskih igara 2004. i 2008. godine, Kristijan Vincetić nositelj mnogobrojnih medalja sa svjetskih i europskih prvenstava, te mnogi drugi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije