Rukomet

Duvnjak: "Kasno sam proradio"

Iz Malmö Arene:Tomislav Pacak • petak, 28.01.2011.
Duvnjak: "Kasno sam proradio"
Foto: Dario Dodić

Peto mjesto je osvojeno, a Domagoj Duvnjak, Drago Vuković, Igor Vori i Ivan Pešić opisuju svoje dojmove.

Ivan Pešić, koji je danas skinuo 13 islandskih lopti, bio je kratak: "Bilo je oscilacija i neizvjesnosti, no na kraju je ipak pobjeda naša. "

Igor Vori upisao je danas dva gola i jednu asistenciju te rekao: "Vraćamo se kao pobjednici. Konačno je gotovo. Mislim da ukupno možemo biti zadovoljni. Završili smo turnir ovom pobjedom, tako smo ispravili ono što smo zabrljali u prvom dijelu. Sada moramo popiti onu pivu, mislim da smo je konačno zaslužili", našalio se na kraju.

Drago Vuković bio je najrječitiji: "Danas je bilo gore-dolje, ali mislim da smo po prvi puta ovdje s guštom igrali i lopta je dobro išla. Ovo mi je draga pobjeda i svakako bih čestitao svim momcima na uspjehu. Imali smo u prvom dijelu vodstvo, igrača više i onda padnemo kao da smo predzadnja momčad na Prvenstvu – to si stvarno ne bi smjeli dopuštati."

Još je Vuković kazao: "Na poluvremenu smo sami sebi rekli da smo bolji. Danas smo Domagoj i ja dobro povlačili u kontru i polukontru. Zadovoljan sam sveukupno, no šteta je što nismo bili na ovoj razini protiv Švedske i Danske. I u Njemačkoj gdje smo igrali najbolje bili smo peti s jednim porazom, a sada smo izgubili dvije utakmice i opet smo peti. To je sport, treba misliti prema naprijed. Od onoga što ću pamtiti iz Švedske je ista hrana – uvijek riža i krumpir."

Domagoj Duvnjak postigao je šest golova iz sedam šuteva: "Završni dojam je da smo kući otišli s jednom velikom pobjedom. Poveli smo s pet razlike, pa upali u crnu rupu gdje su oni napravili 8-1 do kraja poluvremena, ali to je sport. No, pokazali smo karakter, vratili se iz mrtvih. Nije bilo lako kada nismo ušli u borbu za medalje, no kažem, čestitke dečkima jer smo izvukli te dvije pobjede."

O svojoj igri Duvnjak kaže: "Proradio sam malo kasno i moja loša igra je ono što ću najviše pamtiti. Imao sam ozljedu koljena prije početka, pa problem s leđima po dolasku ovdje, i to me izbacilo iz ritma. Nadam se da se to neće ponoviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.01.2011. u 11:57
    anuanaki, ovo je do sada najbolji komentar koji sam pročitao. u početku sam pomislio da si mi uzeo riječ iz usta, međutim kasnije si dodao dosta stvari na koje ja uopće nisam ni pomišljao! svaka čast!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.01.2011. u 10:57
    Hej! Amen! Slava im jer živjet će vječno! Zašto??? Jer su bili dobra klapa,jer su se borili jedan za drugog,usprkos svim spletkama medija,nepotrebnim pritiscima i nerealnim očekivanjima. Uzimam u obzir kvalitetetu lige,apsolutno sve sudačke krađe,sve spletke i forsiranja jednog mafijaša koji je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • anunaki29.01.2011. u 07:18
    TEKST OBJAVLJEN NAKON PORAZA OD DANSKE, NAPISAN NAKON REMIJA SA SRBIJOM!!!! Ovaj tekst sam poceo pisat jucer, po odustao, misleci ajde ne pisi ludosti, bit ce sve u redu! Neke stvari vide se iz aviona i Slavko je ili glup ili tvrdoglav, idemo redom: 1.Golmani, sta je tu je moramo ih cekat, bolje... [više na forumu]
    anunaki
  • Obrisan korisnik29.01.2011. u 00:18
    Ovaj tekst je pisan na poluvremenu tekme za 5. mjesto. GOOOOOBAC JE KRIIIV!!! Nije bila potrebna ova tekma da se VIDI DA JE GOLUZA DALEKO OD PRAVOG IZBORNIKA ZA NASE VRHUNSKE RUKOMETAŠE. Kada se jasno VIDI da treba odmoriti BALIĆA, VORIJA I VUKOVIĆA I još kojeg igrača sa DUVNJAKOM I LACOM, NORMALNO... [više na forumu]
    Obrisan korisnik