Rukomet

Vori: "Bili smo brzi i pametni, Francuska nije znala što joj je činiti"

Borna Rupnik • četvrtak, 24.01.2013.
Vori: "Bili smo brzi i pametni, Francuska nije znala što joj je činiti"
Foto: Dario Dodić

Hrvatski kapetan Igor Vori prokomentirao je veliku pobjedu Golužinih izabranika nad Francuskom i najavio kako se sada kreće po novi skalp, onaj danski u polufinalu...

Rukometna reprezentacija Hrvatske svladala je Francusku 30:23 u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Španjolskoj. Za finale će igrati protiv Danaca, a dobro raspoloženja među hrvatskim reprezentativcima ne nedostaje.

"Igrali smo na višoj razini od Francuza. Vrlo smo se dobro branili, a u napadu smo bili raznoliki. Nismo srljali, nego smo bili brzi i pametni", konstatirao je hrvatski pivot Igor Vori.

"Francuska nije znala što joj je činiti", dodao je.

Već u prvoj minuti utakmice crveni je karton dobio Drago Vuković te je Vori nekoliko riječi posvetio i sucima četvrtfinalnog ogleda.

"Nikada nisam vidio tako nešto, a poslije je Nikola Karabatić ramenom u lice udario Domagoja Duvnjaka i za to nije uopće kažnjen", ističe hrvatski reprezentativac.

"Želio bih čestitati svojim suigračima na svemu što su napravili na Svjetskom prvenstvu. Osjeća se kemija u momčadi od početka turnira, a to smo protiv Francuske napokon dokazali. Naše putovanje ipak nije gotovo, nemamo vremena za slavlje. Želimo više", optimistično je najavio Igor Vori.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.01.2013. u 13:34
    sad po titulu :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.01.2013. u 10:57
    Onaj koje išao dalje sad je u Remetincu :) Sad treba strpljivom obranom uništiti Dance, nesmijemo pristati na njihov run&gun rukomet inače gubimo s 5+ golova. Treba umrtvit igru, igrati na malo golova, to je jedini način protiv Danaca...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.01.2013. u 10:54
    Čudno je kako si baš ti izjavio prije par mjesec kako smo se ustrašili franzuza, a sad ovako, malo čudno da. Prije par mjeseci bili su nam strah i trepet , a danas ih spremamo u penziju, čudnovato.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.01.2013. u 09:23
    ubili smo ih brzinom. golužina hrvatska igra brzo i raznoliko. imali su crnih rupa u igri, ali je izbornik na vrijeme zvao time out. idemo dalje.
    Obrisan korisnik