Rukomet

Zrnić: "Mi se uvijek dižemo"

Ivana Strahija • utorak, 25.01.2011.
Zrnić: "Mi se uvijek dižemo"
Foto: Dario Dodić

Nakon pobjede euforije u glasu Vedrana Zrnića nije bilo, ali je ponos našeg najkonstantnijeg igrača na ovom prvenstvu bio očit. Izbornik Slavko Goluža svima je od srca čestitao.

Vedran Zrnić je iz utakmice u utakmicu pružao sličnu razinu igre, a nije omanuo ni u ovoj protiv Poljske. Upitan što je odlučilo, odgovorio je: "Mislim da smo imali jasan cilj i da smo pokazali svima da nas nitko ne može spustiti na dno, mi se uvijek dižemo."

Nije bilo lako igrati uz toliko isključenja? "Imali su jako puno isključenja, a opet smo vodili +2. To je zato jer smo se branili s velikom željom", kazao je Zrnić za HRT.

No, pomogla je sigurno i dobra rola Ivana Pešića? "Tako izgleda, ali nije samo to presudno, važno je i koliko obrana pomogne golmanima", nije Zrnić 'dao' na suigrače.

Izbornik Slavko Goluža tome je ipak dodao: "Da smo imali ovoliko obrana vratara u prijašnjim utakmicama sad bismo se borili za medalju. No, ovo je sport, ne treba se sad na to osvrtati nego treba svima od srca čestitati."

Ponovio je izbornik da je pobjeda najvažnija, a o utakmici je rekao: "Moram čestitati igračima na fanatičnoj borbenosti. Protivnik je bio jako dobar, a mi smo na početku bili nervozni. Zapucali smo par kontri, dobili isključenja, ali smo se uspjeli vratiti u utakmicu kad je trebalo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.01.2011. u 13:51
    p.s. meni se dizao želudac, kada bih vidio tu 'tečnost' u napadu, kada je u igri bio kopljar.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.01.2011. u 11:13
    Dizanje do 5 mjesta za ekipu od koje se očekivalo najmanje finale, dizanje i nije vrijedno spomena, ali OI su sad bitne, nije s obzirom na smjenu generacije ni to loše. Goluža, totalni papak.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.01.2011. u 11:11
    da, meni se isto čini da je protiv srbije, danske i swe nedostajalo te želje....ali to je razumljivo, jer je krkan goluža razbio atmosferu u repki, forsiranjem kopljara.
    Obrisan korisnik
  • matbaric25.01.2011. u 22:00
    E mislim da vam je bas ta zelja falila jos malo da se dignemo vise, ali super za oporavak i pristup na tekmi protiv poljske
    matbaric